Menu
Your Cart

Средства за почистване

Почистващи препарати и принадлежности.

Brand: MEDIX Модел: 3800024014444
Glass cleaner Medix Original.  Препарат за почистване на стъкла Медикс оригинал.Подходящ за:• стъклени и огледални повърхности• повърхности, покрити с емайл, пластмаса, метал и др.• всички водоустойчиви гладки повърхностиНашият съвет:Напръскайте от разстояние 20-30см и забършете със суха микроф..
3.10 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02153508
Препарат за почистване на тоалетни. ..
3.00 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02153453
Безпощаден към органичните отлагания, отпушва канали и сифони в кухнята и банята, вани, мивки, душ корита и т. н. Разтваря натрупалите се косми, мазнини, натрупалите се остатъци от храна и др. Премахва неприятните миризми от сифона и прави залепването на нови отлагания значително по-трудно Начин на ..
5.00 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02151763
Идеалният помощник в банята! Препаратът почиства до блясък смесители, плочки, мивки, вани, тоалетни чинии и фуги. Премахва всички отлагания от телесна мазнина, сапун, варовик. Препаратът може да бъде използван и при първоначална поява на плесени във Вашата баня. Напръскайте повърхността равномерно и..
3.60 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02153797
Препарат Авакс за естествен и ламиниран паркетПрепаратът не само почиства, но и много добре поддържа естествения и ламиниран паркет, като ги предпазва от влага и им придава блясък и освежава шарките.Нанесете икономично на удобна за работа кърпа или гъба-моп и избършете пода. За по големи повърхности..
4.65 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02152421
Препарат Авакс за стъкло с помпаПрепаратът почиства до блясък стъкла, огледала и гладки повърхности в дома и офиса. Отстранява мазните петна от допир и има антистатично действие за по-дълготраен ефект.Напръскайте и избършете добре с чиста кърпа.Опаковка: 500мл...
2.90 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02152809
Препарат Авакс обезмаслителПрепаратът лесно и основно почиства от всякакви мазнини, дори и там, където другите не могат. Чисти загорелите и трудно отстраняеми мазнини от печки, фурни, скари, абсорбатори, фритюрници, домашни електроуреди, кухненски плотове и съдове и т.н.Повърхностите се напръскват и..
3.10 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02152853
Препарататът лесно и основно почиства всякакви мазнини, дори и там, където другите не могат! Чисти загорелите и трудно отстраняеми мазнини от печки, фурни, скари, абсорбатори, фритюрници, домашни електроуреди, кухненски плотове и съдове и т.н. Чисти с лекота машинно масло и грес, както от двигатели ..
2.60 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02152907
Политурата за мебели едновременно почиства и поддържа (подхранва) повърхността на мебелите, като им придава блясък. Нанася се равномерно върху повърхността и се бърше с мека суха кърпа. Не е необходимо от допълнително полиране. С политурата ще постигнете чудесни резултати! Помпа...
4.90 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02151378
Препаратът ефикасно почиства наслояванията от котлен камък в кухнята (инокс, керамика, смесители, кухненски съдове и др.) и банята (порцелан, керамика, душ кабини, вани, смесители и пластмасови аксесоари). Използвайте и за премахване на петна от ръжда, замърсявания от телесна мазнина, наслагвания от..
3.30 лв.
Brand: AVAKS Модел: 02154152
Универсален концентрат за миене. Без изплакване, с дълготраен аромат. Използва се за почистване на всякакъв вид подови и стенни плочки, мозайки, паркети и др. Разрежда се 2 капачки от препарата с 5 литра вода. За упорити петна нанесете неразреден препарат и избършете с чиста и мокра кърпа За чувстви..
4.10 лв.
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)